DMV AB - Davids Mekaniska Verkstad

Som ett familjeägt företag, är DMV AB fylld av erfarenhet och dedikation. Vår expertis inom marina dieselmotorer sträcker sig över 60 år.

Vi specialiserar oss på märken som Volvo Penta och Yanmar, men har även djup kunskap inom andra märken som Perkins och Solé. 

Ett Familjeföretag med Historia och Hjärta:

På DMV AB, tidigare känd som Davids Mekaniska Verkstad, är vi mer än bara en verkstad – vi är en familj med en rik historia inom marinmekanik. Vår resa började för över 60 år sedan, och sedan dess har vår passion för marina dieselmotorer varit drivkraften bakom allt vi gör. Som ett familjeägt företag bär vi med oss en tradition av hantverksskicklighet och en oöverträffad dedikation till kvalitet.

Experter på Ledande Varumärken

Vår expertis sträcker sig över ett brett spektrum av märken, med en särskild specialisering på Volvo Penta och Yanmar – två av de mest respekterade namnen inom marinmotorindustrin. Vår djupa förståelse för dessa system gör oss till en pålitlig partner för både underhåll och komplexa reparationer.

Djup Kunskap över Flertalet Märken

Förutom vår expertis inom Volvo Penta och Yanmar, är vi även stolta över att ha en omfattande kunskap om andra välkända märken som Perkins och Solé. Denna mångsidighet gör oss unikt lämpade att möta en mängd olika behov och utmaningar inom marinbranschen.

Mer än bara Reparationer

För oss på DMV AB är varje motor mer än bara en maskin; den är en berättelse, ett arv. Vi strävar efter att ge varje motor en ny chans, att föra dess historia vidare. Vår passion ligger inte bara i tekniken utan även i de minnen och upplevelser som dessa motorer möjliggör för våra kunder.

Framtiden

Som vi ser fram emot framtiden, är vi engagerade i att fortsätta växa, lära och innovera. Vi är ständigt på jakt efter nya sätt att förbättra våra tjänster och utöka våra kunskaper, allt för att säkerställa att våra kunder får den absolut bästa möjliga servicen och stödet.

Vi planerar att gradvis övergå till att bli 'DMV - Din Marina Verkstad'. Detta namnbytet speglar vårt engagemang för marin teknik och vår strävan att ständigt förbättra våra tjänster. Medan vi övergår till detta nya namn, kommer vi att bibehålla den kvalitet och pålitlighet som kännetecknar 'Davids Mekaniska'.

Ett Nytt Namn, Samma Engagemang för Kvalitet:

På Davids Mekaniska Verkstad AB står vi inför en spännande utveckling. Vi är stolta över att meddela att vi kommer att gradvis övergå till att bli 'DMV - Din Marina Verkstad'. Detta nya namn representerar inte bara vårt växande fokus på marina lösningar, utan även vår fortsatta strävan efter innovation och service i världsklass.

Förnyad Fokus, Fortsatt Tradition:

Medan vi navigerar genom denna förändring, är vårt åtagande att leverera högkvalitativ service och pålitlighet konstant. 'Davids Mekaniska' har varit ett namn associerat med förtroende och expertis, och dessa kärnvärden kommer att fortsätta att vara grundstenar i 'DMV - Din Marina Verkstad'.

Bredare Tjänster, Djupare Expertis:

Under detta nya varumärke kommer vi att utöka vårt utbud av tjänster och djupdyka ännu mer i tekniska innovationer för att möta de specifika behoven hos moderna båtägare. Vårt mål är att bli din fullständiga lösning för alla marina motorbehov, från reparation och underhåll till specialiserade uppgraderingar.

Välkomna Framtiden Tillsammans:

Vi ser fram emot att fortsätta vår resa med er, våra värdefulla kunder, och att välkomna nya ansikten till 'DMV - Din Marina Verkstad'. Vår passion för marinteknik och kundtillfredsställelse driver oss att ständigt förbättra och anpassa oss för att möta era behov och förväntningar.

Besöksadress och öppetider

Varmt välkommen till oss!

Tveka inte att ring eller maila oss för offert eller frågor.

Hildedalsgatan 94, 417 05 Göteborg

070-737 00 66

info@davidsmekaniska.se

08:30 - 16:00